• недела, 14 јули 2024
ОЈО Струга поднесе две обвиненија за назначување директори на училишта во Струшко

ОЈО Струга поднесе две обвиненија за назначување директори на училишта во Струшко

Струга, 17 мај 2024 (МИА) - Основното јавно обвинителство Струга поднес...

Image

Остани поврзан