• четврток, 18 јули 2024
Георгиева-Јовевска избрана за една од најуспешните жени менаџерки во земјата

Георгиева-Јовевска избрана за една од најуспешните жени менаџерки во земјата

Скопје, 19 мај  Д-р Јелисавета Георгиева-Јовевска, потпретседателка на Стопанската комора и советничка в...

Image

Остани поврзан