• недела, 14 јули 2024
Средба на претседателката Сиљановска Давкова со Крис Павловски, директор на Рамбл

Средба на претседателката Сиљановска Давкова со Крис Павловски, директор на Рамбл

Скопје, 18 мај 2024 (МИА) - Претседателката Гордана Сиљановска Давкова остварила средба со Крис Павл...

Крис Павловски му понуди работа на Џо Роган

Крис Павловски му понуди работа на Џо Роган

Торонто, 8 февруари 2022 (МИА) - Крис Павловски, сопственикот на видеоплатформата „Рамбл“ му понуди 100...

Image

Остани поврзан