• вторник, 16 јули 2024
Гордана Сиљановска - Давкова шести претседател на државата

Гордана Сиљановска - Давкова шести претседател на државата

Скопје, 12 мај 2024 (МИА) - Гордана Сиљановска - Давкова која со денешн...

Гордана Сиљановска - Давкова - прва жена претседател од осамостојувањето на државата

Гордана Сиљановска - Давкова - прва жена претседател од осамостојувањето на државата

Скопје, 12 мај 2024 (МИА) - Универзитетската професорка Гордана Сиљанов...

ДКСК го усвои приговорот на Силјановска - Давкова за кршење на изборни правила

ДКСК го усвои приговорот на Силјановска - Давкова за кршење на изборни правила

Скопје, 10 април 2024 (МИА) - Сомневањата за прекршување на одредбите о...

ДКСК го усвои приговорот на Силјановска Давкова за кршење на изборни правила

ДКСК го усвои приговорот на Силјановска Давкова за кршење на изборни правила

Скопје, 10 април 2024 (МИА) - Сомневањата за прекршување на одредбите од Законот за спречување на ко...

Image

Остани поврзан