• сабота, 30 септември 2023

Три нови е-услуги ќе бидат промовирани во Куманово

Три нови е-услуги ќе бидат промовирани во Куманово

Скопје, 29 мај 2023 (МИА) – Во Една точка за услуги (ЕТУ) Куманово, денеска ќе бидат промовирани е-услугите: Регистрација на Еид (eID), Увид во листа на логови за спроведен пристап до личните податоци на корисникот и Потврда за содржани лични податоци во Централниот регистар на население Место на одржување.

На промоцијата е најавено учество на министерот за информатичко општество и администрација Азир Алиу и на претседателот Стево Пендаровски. вј/бак/

Фото: МИА архива

Остани поврзан