• понеделник, 17 јуни 2024

Изјава на претседателот на Комисијата за дискриминација Јадровски (во живо)

Изјава на претседателот на Комисијата за дискриминација Јадровски (во живо)

Скопје, 21 мај 2024 (МИА) - Изјава на претседателот на Комисијата за спречување и заштита од дискриминација Игор Јадровски. 

 

Остани поврзан