• понеделник, 15 јули 2024

ЗНАМ ќе ги објави имињата на кандидатите за министри во владата (во живо)

ЗНАМ  ќе ги објави имињата на кандидатите за министри во владата (во живо)

Скопје, 14 јуни 2024 (МИА) -  Движењето ЗНАМ за наша Македонија на седница на Централниот одбор ги утврди кандидатите за министри во идната влада. 

 

Остани поврзан