• вторник, 18 јуни 2024

Доделување на првите договори за поддршка од ИПАРД 3 програмаta (во живо)

Доделување на првите договори за поддршка од ИПАРД 3 програмаta (во живо)

Скопје, 16 мај 2024 (МИА) - Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски во техничката Влада денеска ќе ги додели првите договори за мерките 1 и 7 од новата ИПАРД 3 програма.  

Како што соопшти МЗШВ, на настанот ќе се обрати директорот на Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој заедно (АФПЗРР), Никица Бачовски.

 

Остани поврзан