• петок, 19 април 2024
Астрономски календар

Скопје, 5 март 2024 (МИА) - Денеска е вторник, 5 март 2024 година, 65-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 301 дена. 

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 2 минути, а ќе зајде во 17 часот и 29 минути.

Денов трае 11 часа и 27 минути.

Месечината, која е во фаза на млада месечина ќе изгрее во 2 часот и 50 минути, а ќе зајде во 11 часот и 15 минути.

Остани поврзан