• петок, 24 мај 2024
Астрономски календар

Скопје, 13 април 2024 (МИА) - Денеска е сабота, 13 април 2024 година, 104-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 262 дена. 

Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 56 минути, а ќе зајде во 19 часот и 13 минути.

Денов трае 13 часа и 16 минути.

Месечината, која е во фаза на млада Месечина нема да изгрее, а ќе зајде 10 минути по полноќ.

Остани поврзан