• петок, 21 јуни 2024
Стефанов: Средствата од заемот на ЕБОР ќе ги користиме наменски, одговорно и домаќински

Стефанов: Средствата од заемот на ЕБОР ќе ги користиме наменски, одговорно и домаќински

Скопје, 22 август 2023 (МИА) – Средствата од заемот од Европската банка за обнова и развој (ЕБОР) во...

Стефанов: ЕСМ подготвена за грејната сезона, цената на парното ќе се знае во септември

Стефанов: ЕСМ подготвена за грејната сезона, цената на парното ќе се знае во септември

Скопје, 22 август 2023 (МИА) - АД ЕСМ е целосно подготвена за новата грејна сезона. Ремонтните актив...

Стефанов за МИА:  АД ЕСМ реализира проекти кои ќе донесат инсталирана моќност од 1.760 мегавати

Стефанов за МИА: АД ЕСМ реализира проекти кои ќе донесат инсталирана моќност од 1.760 мегавати

Скопје, 27 мај 2023 (МИА) - Ќе продолжиме да работиме со исто темпо, максимално посветени на зголеме...

Image

Остани поврзан