• недела, 14 јули 2024
Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 4 јули 2024 Од 1 јули до 31 август на државните патишта во Македонија се воведува ле...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 2 јули 2024 ПРЕКИН НА СООБРАЌАЈ ЗА ТМВ: Од 17.30 часот Магистралниот пат од с.Удово...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 26 јуни 2024 Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по суви коловози....

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 22 јуни 2024 Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по суви коловози....

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 21 јуни 2024 Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по суви коловози....

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

5 јуни 2024  СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по суви коловози. И...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

19 мај 2024  Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по влажни коловози.

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 17 мај 2024 Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по наместа влажни...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 16 мај 2024 Сообраќајот на...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

16 мај 2024 СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по влажни колово...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 13 мај 2024 Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по суви коловози.

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 14 април 2024 Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по суви коловози...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

10 април 2024 Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по суви коловози.

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 10 март 2024 Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, пo суви коловози....

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 4 февруари 2024 СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива во зимски услов...

Image

Остани поврзан