• петок, 21 јуни 2024
Гуан Пабло Ескобар: Татко ми не е херој или пример за успешен човек

Гуан Пабло Ескобар: Татко ми не е херој или пример за успешен човек

Белград, 22 април 2024 (МИА) - Хуан Пабло Ескобар, познат и како Себастијан Марокин, е писател, архи...

ЕУ го забрани името „Пабло Ескобар“ како трговска марка

ЕУ го забрани името „Пабло Ескобар“ како трговска марка

Брисел, 18 април 2024 (МИА) - Судот на правдата на Европската унија го отфрли барањето за регистрира...

Рекордно мал број убиства во Меделин - царството на наркотиците

Рекордно мал број убиства во Меделин - царството на наркотиците

Меделин, 2 април 2020 (МИА) - Колумбискиот град Меделин важи за царство на наркодилерите и зависниците...

Image

Остани поврзан