• недела, 14 јули 2024
Наумовски:  Користењето на новата додавка на државното име  во документите е избрзано и предвреме

Наумовски: Користењето на новата додавка на државното име во документите е избрзано и предвреме

Скопје, 16 мај 2024 (МИА) - Поранешниот вицепремиер за евроинтеграции и...

Image

Остани поврзан