• петок, 21 јуни 2024
Нови научни сознанија за прстените на Сатурн

Нови научни сознанија за прстените на Сатурн

Хјустон, 25 мај 2023 (МИА) - Нови податоци и сознанија собрани со помош на вселенското летало „Касин...

Image

Остани поврзан