• недела, 14 јули 2024
Презентација на резулатати од анкетата на германските инвеститори за деловната клима (во живо)

Презентација на резулатати од анкетата на германските инвеститори за деловната клима (во живо)

Скопје, 16 мај 2024 (МИА) -  Во Скопје денеска се одржува конференција на која ќе бидат претста...

Бизнис климата во земјава со оценка 5,4 на скала од еден до десет, оценува холандската деловна заедница

Бизнис климата во земјава со оценка 5,4 на скала од еден до десет, оценува холандската деловна заедница

Скопје, 19 ноември 2022 (МИА) - Просечната оценка за деловната клима во Северна Македонија е 5,4 на ска...

Од постојните германски инвеститори 70 отсто повторно би инвестирале во земјава

Од постојните германски инвеститори 70 отсто повторно би инвестирале во земјава

Скопје, 15 јуни 2022 (МИА) - Дури 70 отсто од германските инвеститори повторно би инвестирате во земјав...

Image

Остани поврзан