• среда, 19 јуни 2024

Презентација на резулатати од анкетата на германските инвеститори за деловната клима (во живо)

Презентација на резулатати од анкетата на германските инвеститори за деловната клима (во живо)

Скопје, 16 мај 2024 (МИА) -  Во Скопје денеска се одржува конференција на која ќе бидат претставени резултатите поврзани со оценка на деловната клима и земјата како локација за инвестирање за 2024 година, од анкетата која се спроведе меѓу германските инвеститори и компаниите членови на Македонско-германското стопанско здружение.

Резултатите ќе бидат претставени од Антје Ванделт, директорка на АХК Северна Македонија, надлежна и за Албанија и Косово. 

Остани поврзан