• петок, 21 јуни 2024
Министерот Лога им подари новогодишни пакетчиња на децата од ВПД во Волковија

Министерот Лога им подари новогодишни пакетчиња на децата од ВПД во Волковија

Скопје, 22 декември 2023 (МИА) - Министерот за правда Кренар Лога и држ...

Единствено во тетовска Волковија можност за алтернативен медицински третман апи-терапија

Единствено во тетовска Волковија можност за алтернативен медицински третман апи-терапија

Тетово, 28 мај 2023 (МИА) - Пчеларството и произведувањето мед е хоби веќе десетина години на 32 - г...

Сé уште без образовен процес во Воспитно-поправниот дом Волковија

Сé уште без образовен процес во Воспитно-поправниот дом Волковија

Тетово, 20 ноември 2022 (МИА) - Помина повеќе од еден месец откако е прекинат образовниот процес за мал...

Image

Остани поврзан