• четврток, 18 јули 2024
Се решава проблемот со водоснабдувањето во штипската населба Баби

Се решава проблемот со водоснабдувањето во штипската населба Баби

Штип, 14 мај 2024 (МИА) - Штипското комунално претпријатие „Исар“ работи на решавање на проблемот со...

Штипската населба Баби доби комплетен нов парк

Штипската населба Баби доби комплетен нов парк

Штип, 7 септември 2023 (МИА) - Во пресрет на Денот на независноста вечерва во употреба е пуштен нови...

Се доуредува паркот во штипската населба Баби

Се доуредува паркот во штипската населба Баби

Штип, 23 јануари 2023 (МИА) – Нова урбана опрема, летниковци до веќе постоечкиот спортско рекре...

Image

Остани поврзан