• петок, 29 септември 2023

Прес-конференција на премиерот Димитар Ковачевски (во живо)

Прес-конференција на премиерот Димитар Ковачевски (во живо)

Скопје, 1 јуни 2023 (МИА) - Прес-конференција на премиерот Димитар Ковачевски по учеството на состанокот на Европската политичка заедница во Кишињев. 

 

Остани поврзан