• вторник, 16 јули 2024

Поради сообраќајка патот од село Прждево кон Демир Капија затворен во двата правци

Поради сообраќајка патот од село Прждево кон Демир Капија затворен во двата правци

Скопје, 21 јуни 2024 (МИА) - Поради сообраќајна незгода, патниот правец од село Прждево кон Демир Капија е затворен за сообраќај во двата правци, информираат од АМСМ.

Како што посочуваат, патот е затворен од 12:10 часот. дма/

Фото: МИА Архива

 

Остани поврзан