• петок, 21 јуни 2024
Годишна конференција на МАСВА на тема „Имплементација на кружната економија во управување со цврст отпад“

Годишна конференција на МАСВА на тема „Имплементација на кружната економија во управување со цврст отпад“

Скопје, 29 мај 2023 (МИА) - Македонската асоцијација за управување со цврст отпад (МАСВА) организира...

Користењето енергија од отпад создава можности за развој и намалување на емисиите на јаглерод диоксид

Користењето енергија од отпад создава можности за развој и намалување на емисиите на јаглерод диоксид

Скопје, 24 ноември 2022 Создавање на систем за одржливо управување со отпад ќе донесе низа придобивки...

Image

Остани поврзан