• четврток, 18 јули 2024
Медицинскиот универзитет во Плевен го одбележува дипломирањето на Класата на странски лекари 2024 година

Медицинскиот универзитет во Плевен го одбележува дипломирањето на Класата на странски лекари 2024 година

Плевен, 17 мај 2024 (МИА) - Со свечена промоција Медицинскиот универзитет во Плевен денеска го слави...

Image

Остани поврзан