• четврток, 18 јули 2024
Комитетот на министри на СЕ разгледува како да го продолжи процесот за прием на Косово

Комитетот на министри на СЕ разгледува како да го продолжи процесот за прием на Косово

Стразбур, 17 мај 2024 (МИА) - Комитетот на министри на Советот на Европа започна расправа за прашање...

Спасовски со пораки на Комитетот на министри на Конвенцијата за полициска соработка во ЈИЕ

Спасовски со пораки на Комитетот на министри на Конвенцијата за полициска соработка во ЈИЕ

Белград, 13 ноември 2023 (МИА) - Успешната имплементација на Договорот за автоматиз...

Image

Остани поврзан