• четврток, 20 јуни 2024
МИА Општински пул

МИА Општински пул

  18  јуни 2024   Свети Николе - Земјоделците од Овч...

МИА Општински пул

МИА Општински пул

  14  јуни  2024   Прилеп - Претставата „Црна д...

МИА Општински пул

МИА Општински пул

  13  јуни  2024   Велес - На здравствените пре...

МИА Општински пул

МИА Општински пул

  13  јуни 2024   Скопје - Министерството за внатреш...

МИА Општински пул

МИА Општински пул

  12 јуни 2024   Скопје - Министерството за внатрешни раб...

МИА Општински пул

МИА Општински пул

  12 јуни 2024   Куманово - Кумановскиот театар ќе учеств...

МИА Општински пул

МИА Општински пул

10  јуни  2024     Скопје - Екипите на...

МИА Општински пул

МИА Општински пул

 7 јуни 2024   Тетово - Пукната челична сајла од жичницат...

МИА Општински пул

МИА Општински пул

 6 јуни 2024    Охрид – Припадници на редовниот сост...

МИА Општински пул

МИА Општински пул

3 јуни 2024  Кавадарци - Претставници на Синдикатот за индустрија, ене...

МИА Општински пул

МИА Општински пул

3 јуни 2024 Велес - Утрово голем број патници кои од Велес со воз патуваат...

МИА Општински пул

МИА Општински пул

 31 мај 2024 Неготино - Амбасадорот на Јапонија Казуја Оцука, денеска...

МИА Општински пул

МИА Општински пул

31 мај 2024   Крива Паланка - Мултимедијална изложба со уникат...

МИА Општински пул

МИА Општински пул

 30  мај 2024   Струга – Евроамбасадорот Дејвид Гир...

МИА Општински пул

МИА Општински пул

30 мај 2024   Куманово - Повеќе од 16 автори од државата и сос...

Image

Остани поврзан