• петок, 21 јуни 2024
Ковачевски: На уставните измени гледам како на гласање за продолжување на европската интеграција

Ковачевски: На уставните измени гледам како на гласање за продолжување на европската интеграција

Скопје, 15 септември 2023 (МИА) - Премиерот Димитар Ковачевски денеска...

Image

Остани поврзан