• недела, 14 јули 2024
Зеленски го потпиша законот за мобилизација - затвореници ќе можат да заминат на фронт

Зеленски го потпиша законот за мобилизација - затвореници ќе можат да заминат на фронт

Киев, 17 мај 2024 (МИА) - Украинскиот претседател Володимир Зеленски го потпиша законот за мобилизац...

Зеленски го потпиша новиот Закон за мобилизација

Зеленски го потпиша новиот Закон за мобилизација

Киев, 16 април 2024 (МИА) - Украинскиот претседател Володимир Зеленски денеска го потпиша новиот зак...

Унгарскиот претседател ја потпиша одлуката за членството на Шведска во НАТО

Унгарскиот претседател ја потпиша одлуката за членството на Шведска во НАТО

Будимпешта, 5 март 2024 (МИА) – Унгарскиот претседател Тамаш Суљок ја потпиша одлуката со која и се...

Н1: Путин го потпиша законот за воведување дигитална рубља

Н1: Путин го потпиша законот за воведување дигитална рубља

Москва, 24 јули 2023 (МИА) - Рускиот претседател Владимир Путин го потпиша Законот за воведување на...

Image

Остани поврзан