• недела, 14 јули 2024
Избор на највелигденско јајце во Центарот за култура во Струга

Избор на највелигденско јајце во Центарот за култура во Струга

Струга, 9 мај 2024 (МИА) - Во центарот за култура „Браќа Миладиновци“ во Струга, в недела на 12 мај,...

Image

Остани поврзан