• недела, 14 јули 2024
То Лам именуван за претседател на Виетнам

То Лам именуван за претседател на Виетнам

Ханој, 18 мај 2024 (МИА) – Комунистичката партија на Виетнам го именува министерот за јавна безбедно...

Image

Остани поврзан