• недела, 14 јули 2024
Скарлет Јохансон обвинува: „Опен-АИ“ го копирала нејзиниот глас без дозвола

Скарлет Јохансон обвинува: „Опен-АИ“ го копирала нејзиниот глас без дозвола

Лос Анџелес, 21 мај 2024 (МИА) - Американската глумица Скарлет Јохансон ја обвини фирмата „Опен-АИ“...

„Дизни” и Скарлет Јохансон постигнаа спогодба на суд

„Дизни” и Скарлет Јохансон постигнаа спогодба на суд

Лос Анџелес, 1 октомври 2021 (МИА) - Компанијата „Волт Дизни“ и Скарлет Јохансон се спогодија околу суд...

Скарлет Јохансон го тужи „Дизни“ за стрим на „Црна вдовица“

Скарлет Јохансон го тужи „Дизни“ за стрим на „Црна вдовица“

Лос Анџелес, 30 јули 2021 (МИА) - Глумицата Скарлет Јохансон поднесе тужба до Врховниот суд во Лос Анџе...

Скарлет Јохансон се омажи по третпат

Скарлет Јохансон се омажи по третпат

Image

Остани поврзан