• петок, 21 јуни 2024
На денешен ден во 1989 година, првиот Македонец, Димитар Илиевски Мурато го освои Монт Еверест

На денешен ден во 1989 година, првиот Македонец, Димитар Илиевски Мурато го освои Монт Еверест

Битола, 10 мај 2023 (МИА) - На денешен ден, пред 34 години, на 10 мај 1989 година, битолчанецот Дими...

Image

Остани поврзан