• вторник, 18 јуни 2024

Прес-конференција на техничкиот премиер Талат Џафери (во живо)

Прес-конференција на техничкиот премиер Талат Џафери (во живо)

Скопје, 16 мај 2024 (МИА) -  Прес-конференција на премиерот на техничката Влада Талат Џафери на којашто ќе се осврне на изборниот процес.

Можно е и ова да ти се допаѓа

Остани поврзан