• сабота, 13 април 2024

Прес-конференција на Синдикатот за градежништво, индустрија и проектирање - СГИП (во живо)

Прес-конференција на Синдикатот за градежништво, индустрија и проектирање - СГИП (во живо)

Скопје, 4 март 2024 (МИА) - Прес-конференција на Синдикатот за градежништво, индустрија и проектирање (СГИП) по повод случувањата во „Национални шуми“. 

 

Остани поврзан