• понеделник, 04 март 2024

Доделување на наградите за професионално известување за состојбата на бегалците и лицата без државјанство за 2022 година

Доделување на наградите за професионално известување за состојбата на бегалците и лицата без државјанство за 2022 година

Скопје, 7 декември 2023 (МИА) - Во Скопје денеска ќе бидат доделени наградите за професионално известување за состојбата на бегалците и лицата без државјанство во Северна Македонија за 2022 година.

Доделувањето на наградите традиционално се организира од страна на Македонското здружение на млади правници во партнерство со Високиот комесаријат за бегалци при Обединетите нации - УНЦХР и Здружението на новинари на Македонија. фф/бак/

Фото: Македонско здружение на млади правници

Остани поврзан