• среда, 27 септември 2023

МИА Најави МКД

МИА Најави МКД

4 јуни 2023

Ниш - Оркестарот на Филхармонијата ќе гостува на седмиот Меѓународен фестивал за духовна музика „Музички Едикт“ во Република Србија. 

Скопје - Прес - конференција на Националната мрежа против хомофобија и трансфобија. (социјален клуб Комитет, лоциран на приземје во катната гаража Беко/11:00)

Скопје - Предавање на современа теоретичарка, философка и уметница Марина Гржиниќ. (Музеј на современа уметност/13:00) 

___________________________________________________________

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини***

 

Остани поврзан