• петок, 12 јули 2024
МИА Најави МКД

16 јуни 2024

Бургеншток - Обраќање на претседателката Гордана Сиљановска-Давкова на Самитот за мир во Украина, што се одржува во Бургеншток во Швајцарија.

Скопје - Со вечерта на раскажување квир приказни „СРАМОТА!“, модерирана од Румена Бужаровска и Ана Василева од ПичПрич завршува 12-то издание на Викендот на гордоста – Скопје. (Театар Комедија/ 20:00 часот) 

__________________________________________________________

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини***

Остани поврзан