• петок, 24 мај 2024

Изјава на Звонко Томевски, командант на ППЗ Скопје

Изјава на Звонко Томевски, командант на ППЗ Скопје

Скопје, 9 април 2024 (МИА) - Изјава на Звонко Томевски, командант на ППЗ Скопје за пожарот во Универзалната сала во Скопје. ев/

ФОТО: МИА

Остани поврзан