• сабота, 23 септември 2023

Ирена Белешковска, Крива Паланка

Последно најавување: Thursday, 01 January 1970, 01:00 am

Донирани 24 компјутери на училиштата во Крива Паланка и Ранковце

Донирани 24 компјутери на училиштата во Крива Паланка и Ранковце

Крива Паланка, 19 септември 2023 (МИА) - Со донација на 24 десктоп комјутери за п...

Во Крива Паланка изложба од Лесновската ликовна колонија 2023

Во Крива Паланка изложба од Лесновската ликовна колонија 2023

Крива Паланка, 19 септември 2023 (МИА) – Во Национална установа Центар за култура Крива Паланка денес беше отв...

Стотина планинари се искачија на највисокиот врв на Осоговските Планини, Руен

Стотина планинари се искачија на највисокиот врв на Осоговските Планини, Руен

Крива Паланка, 18 септември 2023 (МИА) – Стотина планинари од шест планинарски клубови од државата учествуваа...

Во Крива Паланка работилница за младите кошаркарки „Лидери во спортот, лидери во животот“

Во Крива Паланка работилница за младите кошаркарки „Лидери во спортот, лидери во животот“

Крива Паланка, 18 септември 2023 (МИА) - Во организација на кошаркарскиот клуб „К...

Во Крива Паланка два пожари во изминатото деноноќие

Во Крива Паланка два пожари во изминатото деноноќие

Крива Паланка, 14 септември 2023 (МИА) - Територијалната противпожарна единица од Крива Паланка во текот на из...

Општина Крива Паланка го распиша конкурсот за Осмооктомвриската награда

Општина Крива Паланка го распиша конкурсот за Осмооктомвриската награда

Крива Паланка, 13 септември 2023 (МИА) - Општина Крива Паланка го распиша конкурсот за доделување на годинашна...

Во Крива Паланка свечено одбележан 8 Септември - Денот на независноста на Татковината

Во Крива Паланка свечено одбележан 8 Септември - Денот на независноста на Татковината

Крива Паланка, 8 септември 2023 (МИА) – Со положување цвеќе на споменикот на паднатите борци од НОБ пред општи...

Општина Кратово го одбележа Денот на ослободувањето

Општина Кратово го одбележа Денот на ослободувањето

Крива Паланка, 6 септември 2023( МИА) - Општина Кратово денеска го одбележа Денот на ослободувањето на градот,...

Отворени конкурсите за стипендирање ученици и спортисти од Општина Крива Паланка

Отворени конкурсите за стипендирање ученици и спортисти од Општина Крива Паланка

Крива Паланка, 5 септември 2023 (МИА) - Општина Крива Паланка ги објави конкурсите за стипендирање млади тален...

Вкупно 118 првачиња седнаа во училишните клупи во Крива Паланка

Вкупно 118 првачиња седнаа во училишните клупи во Крива Паланка

Крива Паланка, 1 септември 2023 (МИА) - Во двете основни општински училишта во Крива Паланка во училишните клу...

Во Крива Паланка се одржа манифестацијата „Фестивал на храна“

Во Крива Паланка се одржа манифестацијата „Фестивал на храна“

Крива Паланка, 29 август 2023 (МИА) - На градскиот стадион во Крива Паланка денеска се одржа премиерното издан...

Image