• четврток, 18 јули 2024
Почнува 13. Самит „Македонија 2025“ (во живо)

Почнува 13. Самит „Македонија 2025“ (во живо)

Скопје, 15 мај 2024 (МИА) – Во Скопје од  денеска се одржува 13. и...

Image

Остани поврзан