• вторник, 16 јули 2024
Димитриеска Кочоска: Приоритет на владата ќе бидат општините со проектот 250 милиони евра годишно и ќе има правична распределба

Димитриеска Кочоска: Приоритет на владата ќе бидат општините со проектот 250 милиони евра годишно и ќе има правична распределба

Скопје, 13 мај 2024  Приоритет на владата од ВМРО-ДПМНЕ ќе бидат општините. Сите проект...

Image

Остани поврзан