• петок, 21 јуни 2024
Писателка Софи Кинсела се лекува од рак на мозокот

Писателка Софи Кинсела се лекува од рак на мозокот

Лондон, 18 април 2024 (МИА) - Британската писателка Софи Кинсела објави дека ѝ бил дијагностициран р...

Image

Остани поврзан