• сабота, 30 септември 2023
Бабовски избран за нов генерален секретар на регионалното претставништво на WOAH за Европа 

Бабовски избран за нов генерален секретар на регионалното претставништво на WOAH за Европа 

 Скопје, 25 мај 2023 (МИА) - Директорот на Агенција за храна и ветеринарство (...

Image

Остани поврзан