• петок, 21 јуни 2024
Николоски тврди дека ќе бидат исплатени дополнителни 11 милиони евра за специјалисти за надзор при изградбата на коридорите

Николоски тврди дека ќе бидат исплатени дополнителни 11 милиони евра за специјалисти за надзор при изградбата на коридорите

Скопје, 25 мај 2023 (МИА) - Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски попладнево, повикува...

Image

Остани поврзан