• четврток, 18 јули 2024
Втора Т Бизнис конференција на Телеком под мотото „За нови дигитални перспективи’

Втора Т Бизнис конференција на Телеком под мотото „За нови дигитални перспективи’

Скопје, 15 мај 2024 (МИА) -  Дискусии на темите: сајбер безбедност, клаудификација, дигитална к...

Image

Остани поврзан