• понеделник, 04 март 2024

Презентација на податоците за почитување на начелото на недискриминација и правична застапеност за 2022 година

Презентација на податоците за почитување на начелото на недискриминација  и правична застапеност за 2022 година

Скопје, 7 декември 2023 (МИА) - Во канцеларијата на Народниот правобранител во Скопје денеска ќе бидат презентирани податоците за почитувањето на начелото на недискриминација и соодветна и правична застапеност за 2022 година.

Податоците ќе ги презентира народниот правобранител Насер Зибери. дма/бак/

Фото:МИА архива

Остани поврзан