• сабота, 13 април 2024

МИА Најави - свет

МИА Најави - свет

11 февруари 2024

Атина - Демонстрации во Грција поради предлог законот со кој на хомосексуалците ќе им се овозможи да стапуваат во брак, а на истополовите двојки да посвојуваат деца.

Хелсинки - Втор круг од претседателските избори во Финска.

Рабат - Во Мароко собир за поддршка на палестинскиот народ.

Меѓународен ден на жените и девојките во науката.

Остани поврзан