• понеделник, 15 јули 2024
МИА Најави - МКД

21 јуни 2024

Скопје - Трибина на Коалицијата „Влен“ на која ќе се обратат лидерите и идните министри од Коалицијата. (х. „Холидеј ин“/10:00)

Скопје - Свечено отворање на 45. издание на „Скопско лето“ со концерт на хрватскиот пијанист и композитор Звјездан Ружиќ („Куршумли ан“/20:30)

Скопје - „Во постојано движење“ - групна изложба на делата и документацијата од програмата „Артс хаб“ („Центар - Јадро“/12:00)

___________________________________________________________________________________________________

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини***

Остани поврзан