• понеделник, 08 април 2024

МИА Најави-свет

МИА Најави-свет

3 март 2024

Светски ден на природата

Москва – Претставникот на Кина за Украина Ли Ху во посета на Русија.

Женева – Референдум за условите за пензионирање, со зголемување на старосната граница на 66 години.

Тромсе, Норвешка – Почнува воената вежба „Нордиски одговор“ во која до 14 март на Арктикот ќе учествуваат 20.000 војници на НАТО и идната членка Шведска.

Остани поврзан