• понеделник, 25 септември 2023

Харис Сулејман

Последно најавување: Sunday, 17 September 2023, 12:58 pm

Делегација од Генералната дирекција на водостопанство на Турција на средба во МЖСПП

Делегација од Генералната дирекција на водостопанство на Турција на средба во МЖСПП

Скопје, 18 септември 2023 (МИА) - Делегација на Генералната дирекција на водостоп...

Акциска контрола на подрачјето на Битола, прекршоци за проституција и за пријавување на живеалиште

Акциска контрола на подрачјето на Битола, прекршоци за проституција и за пријавување на живеалиште

Скопје, 17 септември 2023 (МИА) - Констатирани се прекршоци за проституција и за пријавување живеалиште и прес...

Притворено 36 годишно лице од Демир Капија, сопругата го пријавила за физички напад

Притворено 36 годишно лице од Демир Капија, сопругата го пријавила за физички напад

Скопје, 17 септември 2023 (МИА) - Полициските службеници од СВР Велес вчера лишиле од слобода 36-годишно лице...

МВР Билтен (ДПЛ)

МВР Билтен (ДПЛ)

Скопје, 18 септември 2023 (МИА) - На 17.09.2023 во 02.45 часот во Тетово од полициски службеници од СВ...

Промоција и разговор со словенечкиот писател Драго Јанчар

Промоција и разговор со словенечкиот писател Драго Јанчар

Скопје, 18 септември 2023 (МИА) - Издавачката куќа „Арс Ламина“, вечер (19.00) во...

МВР Билтен (ДПЛ)

МВР Билтен (ДПЛ)

Скопје, 16 септември 2023 (МИА) - Денеска (16.09) во 14 часот полициски службеници од СВР Скопје прона...

Одбележани „100 години македонска авијација“, изложено и првото летало „Илинденка“

Одбележани „100 години македонска авијација“, изложено и првото летало „Илинденка“

Скопје, 16 септември 2023 (МИА) - Со акробатско летање со авиони и едрилици, прелети во група и низок прелет н...

Тројца руски дипломати протерани од државата, Захарова вели тоа нема да остане без одговор

Тројца руски дипломати протерани од државата, Захарова вели тоа нема да остане без одговор

Скопје, 15 септември 2023 (МИА) - Властите на Северна Македонија, На 12 септември, без објаснување на причинит...

По реакцијата на граѓаните од скорешните немили настани, ќе се засили полициското присуство во Општина Центар

По реакцијата на граѓаните од скорешните немили настани, ќе се засили полициското присуство во Општи...

Скопје, 15 септември 2023 (МИА) - По реакција на поголем број на родители, наши граѓани, по последните немили...

Image