• петок, 21 јуни 2024
Ковачевски-Мецола: Силна поддршка од Европскиот Парламент за продолжување на европскиот пат 

Ковачевски-Мецола: Силна поддршка од Европскиот Парламент за продолжување на европскиот пат 

Скопје, 1 јуни 2023 (МИА) – Евроинтеграцискиот процес на земјава беше тема на разговор на денешната...

Image

Остани поврзан